Disclaimer

 

Copyright

Alle tekst en afbeeldingen op www.elkeblogt.net zijn persoonlijk eigendom. Kopiëren, verspreiden en gebruiken zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

 

Winacties

Door jouw deelname aan winacties ga je er mee akkoord dat, als je de winnaar bent, je e-mailadres en adresgegevens worden doorgegeven aan het bedrijf waarmee de samenwerking van de winactie is ingezet. Zij verzenden namelijk vaak rechtstreeks de prijs aan de winnaar. Elkeblogt is niet aansprakelijk voor niet ontvangen cadeaus en/of bedrijven die hun afspraken niet nakomen. De winnaar van de acties wordt via een random naamlootprogramma getrokken en krijgt persoonlijk bericht.

 

Gesponsorde content & affiliatie

Sommige links op Elkeblogt.net zijn affiliatielinks. Koop jij iets via zo’n link dan krijgt Elkeblogt een commissie van dit bedrag. Dit wordt niet altijd vermeld omdat dit verder geen gevolgen heeft voor jou als lezer en koper. Gesponsorde content wordt wel altijd vermeld. Dit is bij wet verplicht. Soms door een tekst onderaan de blog, soms door een afbeelding.

 

Vrijwaring

Elkeblogt.net streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Elkeblogt.net wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het wel eens mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Er kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden aan de inhoud van Elkeblogt. Elkeblogt is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website.