Kids, Review

Review: Smikkelsticks van Ella’s Kitchen

Ik vond het weer tijd voor een review. Vandaag heb ik gekozen voor de gepofte smikkelsticks van ‘Ella’s kitchen’. Benieuwd wat we er van vonden?

 

Wat is het?

Het zijn dus gepofte smikkelsticks (gepofte mais) met aardbei en bananensmaak van Ella’s Kitchen. Klinkt gek hè! Ik heb dit zakje gekocht voor €1,09 bij de Jumbo. Geen reclame, gewoon met mijn eigen geld gekocht. De sticks zijn geschikt vanaf 7 maanden en ze zijn biologisch. Ze zitten in zakjes van 20 gram. En ik vind dat de zakjes er gewoon leuk uit zien 😉

Ingrediënten:

75% maïsmeel*

13% zonnebloemolie*

8% gedroogde bananen*

3% gedroogde aardbeien*

<1% gedroogde frambozen*

<1% tarwezemelen*

<0,1% thiamine (vitamine B1)**

 

En?

 

Conclusie: 

Handige knabbels om vast te houden. Lekker van smaak en geef verder geen problemen bij het eten. Een aanrader dus.

Ik zag nu pas dat hij wel HELE vieze kleren aan had :l Sorry!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.