Review

Review: fotoophout.nl

Een tijdje geleden werd ik gevraagd of ik het leuk vond om een foto op hout te bestellen bij www.fotoophout.nl en daar een review over te schrijven. Daar hoef ik echt niet over na te denken, dat wil ik!

 

Bestellen

Je kunt heel makkelijk online bestellen op de website. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en maten. Je kunt ook zien hoe de foto valt op de planken. Handig want je wilt niet dat de kieren op de ogen vallen. Bestellen en betalen gaat ook erg makkelijk. 

Tip: Klinkt logisch, maar kies een duidelijke, scherpe foto

Resultaat

De foto was binnen een paar dagen binnen en zat goed en stevig ingepakt. Ik schrok wel een beetje van de grootte hoor. Ja ik weet wel dat ik een foto van 60 x 40 centimeter mocht bestellen maar dat het zo groot was dat was ik even vergeten. Ik vind hem echt prachtig!

Je ziet door de foto heen de nerven van het hout. Ik vind dat persoonlijk erg mooi. Doordat de foto op hout is gedrukt geeft dat het een stoer karakter, past goed bij ons huis. Zoals je kunt zien is het echt dik hout, geen rommel. Ook zitten er dingetjes bij zodat je hem goed kunt ophangen. Ik ben tevreden!

Over fotoophout.nl

fotoophout is een dochterbedrijf van fotocadeau.nl. Neem ook maar eens een kijkje šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.