Review

Review: Baby maisfingers

Misschien kende je ze al, die baby maisfingers uit Finland. Gijs is groot fan! en nu heeft ditzelfde product een nieuw label met een nieuwe naam en in een andere zak. En weet je wat zo leuk is? Wij mochten ze uitproberen, ze hebben namelijk ook een nieuwe smaak šŸ™‚

 

Baby maisfingers

 

Wat is het?

Het is een luchtige maissnack die eigenlijk een beetje smelt in je mond. Boven zie je de naturel en onder zie je de nieuwste versie met aardbeismaak. Zoals je kunt zien zijn ze qua uiterlijk hetzelfde. Ze zijn 100% biologisch en vanaf 6 maanden al geschikt. Ideaal dus! Oja en ze bevatten ook geen zout, zijn vrij van gluten, koemelk-eiwit Ć©n lactose. Deze snack kun je dus met een gerust hart aan je kleintje geven 

 

Ingrediƫnten

Zoals je hieronder ziet is het voornamelijk mais, geen gekke dingen dus. Ik heb even voor je uitgezocht wat Thiamine is, en het is vitamine B1. Oftwel, hier zit dus helemaal geen rommel in. 

Ingrediƫntenlijst naturelsmaak

Ingredientenlijst aardbeismaak

 

En? 

Nouja, je kent Gijs ondertussen. Het ging er weer in als koek hoor. Heerlijk! Ook de aardbeivariant was lekker. Zelf heb ik het ook geproefd en dat lust ik wel hoor. Die aardbeivariant viel boven verwachting ook goed in de smaak. De structuur heeft iets van een cheetos maar dan iets zachter. Qua smaak zijn de maisfingers vooral erg mild. Prima te doen! 

Ook lezen? Review: de luiers van de action 

 

 

 

Ik was zelf erg positief over de maisfingers. Je wilt je kleintje toch wat lekkers geven maar je wil ze niet gelijk volstoppen met allerlei ongezonde dingen als zout, suiker en e-nummers. Ik denk zelf dat dit een goed alternatief is. 
heb jij ze wel eens gehad? En wat vond je van de baby maisfingers? Laat een berichtje achter šŸ™‚ 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.maisfingers.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.