Boodschappen doen bij de Lidl. Hoeveel zijn we kwijt?

boodschappen-doen-bij-lidl

Sinds een tijdje ga ik weer boodschappen doen bij de Lidl. Benieuwd wat ik kocht en hoeveel we kwijt waren?

 

boodschappen-doen-bij-lidl

 

Boodschappen doen

Ik heb een tijdje boodschappen gedaan bij de Jumbo maar we willen toch weer wat op de kleintjes letten. Bij de Lidl ben ik toch wat goedkoper uit. En alhoewel ik bepaalde dingen toch graag van A-merken wil zoals koffie en thee vind ik dat Lidl goede producten heeft. Even voor de duidelijkheid, niks is gesponsord hoor.. Was het maar zo 😉

 

Wat kocht ik?

Beleg & fruit

Als we boodschappen doen bij de Lidl koop ik wat wij lekker vinden en let ik niet op de prijs. Zo koop ik dus lekker broodbeleg en bakken met aardbeien. Jan vindt dat soort salades lekker op brood en ik hou van smeerkaas. Eerlijk gezegd vind ik Goudkuipje lekkerder maar die van de Lidl is ook oké. Ik heb ook niet zoveel fruit gekocht en dat komt omdat ik elke zaterdag naar de markt ga voor fruit. Maar deze bak aardbeien kon ik niet laten liggen 😉 Oja, ik kocht ook 6 halve broodjes. Ik had thuis nog wat in de diepvries liggen.

 

Zuivel en lekkers

Qua zuivel is melk een product wat altijd in ons karretje terecht komt. Ook neem ik altijd zo’n emmer met yoghurt mee voor Gijs en Jan. Volgens Jan is het net danoontje haha. Eigenlijk koop ik voor mijzelf altijd kwark van Optimel. Bij de Lidl zocht ik iets vergelijkbaars en kwam uit op Skyr. Qua calorieën laag, geen idee of het ook lekker is.

 

 

Non Food

Ik kocht bij de Lidl ook nog wat andere dingen als keukenrol, mondspoelwater, toiletblokken en paracetamol.

 

 

 

Leestip: Boodschappen doen, en het leek zo’n goed idee

 

Wat eten we?

Omdat Jan kok is en vaak op zijn werk eet hoef ik niet zoveel avondeten te kopen. Ik koop vaak voor 4 avonden in de week eten en daar eet ik dan 2 avonden van. 2 dagen eet Jan wel mee, ik eet nog een avond bij mijn ouders en zo komen we vaak wel uit. Dit aten we deze week:

 

Homemade pizza

Dit vind ik altijd zo lekker hè! Zelfgemaakte pizza. Met genoeg groente is het naar mijn mening ook nog redelijk gezond. In ieder geval gezonder dan de kant en klare variant.

 

boodschappen-bij-lidl

 

Hamburgers

Nog zo’n lekker gerecht vind ik dan zelf. Broodjes uit de oven, een verse hamburger erbij met een lekkere wortelsalade erbij. I like it 🙂

 

 

Snel en easy

Tja, kip met aardappelen en boontjes. Ik kan het niet spannender maken.

 

boodschappen-bij-lidl

 

Hoeveel was ik kwijt?

Ik was in totaal €67.43 kwijt. Dit is wel redelijk gemiddeld hoor. Ik doe ook nog voor ongeveer tien euro boodschappen op de markt dus gemiddeld zit ik op €75,- per week aan boodschappen.

 

boodschappen-bij-lidl

 

Ik ben wel benieuwd, waar doe jij vaak boodschappen?

 

12 Comments

 1. Vind ik best voordelig hoor!!

  1. Ik haal al jaren mijn wekelijkse boodschappen bij Lidl. Ik ben zeer tevreden en ben wekelijks €70,00kwijt aan boodschappen.

 2. Ik doe altijd boodschappen bestellen bij de Albert Heijn (vlees komt van slachthuis), voor 2 personen zit ik wekelijks rond de €50/€75.

  1. Van het slachthuis? Nooit geweten dat dat kon. Is dat ook voordeliger?

   1. Van mijn ouders. Ze hebben vleeskoeien.

 3. Lidll roept zichzelf voortdurend uit van supermarkt met de beste groente en fruit afdeling. Niets is minder waar. Zaterdag deed ik weer eens boodschappen in wc de Baronie Alphen a/d Rijn. Kersen oud en tweedkeus, haricot verts, oud en slap, appels (Jonagold) echt niet te eten. Ga naar de buurman die verkoopt wel verse eerste keus..
  Ik had dit graag gemeld aan Lidll maar dat hebben zij op hun site ondoenbaar gemaakt.

  1. Helemaal mee eens. Het is uitkijken met groente en fruit. Soms in de diepvries geweest. Thuis, vind ik dan van binnen rot bv kaki.
   Er blijft liggen 30% korting, kan dan niet verser krijgen. Inderdaad melk mn biologisch is heerlijk. Vegaproducten erg zout! Ik zeg maar niets meer, maar ga elders kopen! Hoe ze aan prijs komen, voor beste groente en fruit?? Het is mij een raadsel.

 4. Hoihoi,

  Normaal haal ik mijn meeste boodschappen bij de Albert heijn, alleen vandaag weer eens bij de lidl geweest 😉 zelf heb ik ook foto’s gemaakt van wat ik heb gekocht. Wij zijn met 4 personen, 2 volw. en 2 kids. Misschien vind je het ook leuk om bij mij te kijken? 😉 https://bespaarcentje.home.blog

 5. Ik doe eigenlijk altijd m’n boodschappen bij lidl,met een gezin met 3 pubers heb je heel wat nodig!
  Toch zou ik niet anders meer willen, goede kwaliteit en lage prijs, ik ben echt een lidl fan

 6. Lidl heeft een goed alternatief voor Optimel. Dat heet Linessa.👍
  Lidl roept zichzelf trouwens niet zelf uit tot beste groente/fruit afdeling.
  Dat gebeurd door echte deskundigen.
  Die beoordelen verschillende winkels en banken op goedkoopste/ beste winkelketen/ klantvriendelijkheid enz enz

  1. Onbegrijpelijk Ldil uitgeroepen, tot beste groente en fruit! Beoordeling door? Ondeskundigen? Onafhankelijk?

 7. Wij doen ook altijd boodschappen Lidl, daarna bij Dirk. Soms nog bij de turk voor groenten, eieren of vlees. Maar we zijn meestal 15-25 pw kwijt voor twee personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.