Overig

UV-kleding lelijk? Echt niet!

Dat UV-kleding niet lelijk hoeft te zijn weten ze bij UV-fashions al lang. Ik laat je een setje zien wat ik heb gekregen en ik vertel je op welke manieren je de kindjes goed kunt beschermen tegen de zon. OJa, en heb je zin in een winactie? Lees maar door 😉 

 

Wat kun je doen om je kindje te beschermen?

Volgens de site van KWF is het belangrijk om als ze klein zijn je kindje goed te beschermen om problemen zoals huidkanker op latere leeftijd te voorkomen. Ze adviseren om elke 2 uur te smeren met minimaal factor 30. Bedek de huid met hoedjes, petjes, uv-werende kleding en een zonnebril en ga vaak de schaduw in. 

 

Hoe bescherm ik Gijs? 

In onze minituin zorg ik voor genoeg schaduw voor Gijs. Zijn zandbak en watertafel staan sowieso al in de schaduw en daarnaast probeer ik niet in de volle zon te gaan met Gijs. Ook smeer ik Gijs altijd in met een hele dikke laag zonnebrandcrème. Hij ziet er soms uit als zo’n klein spookje met zo’n dikke laag crème maar dat interesseert me niet 😉 Ook had ik vorig jaar zo’n petje met van die flapjes, weet je wel. Die vond Jan héél lelijk! En nu is hij opeens weg.. Tja.. 

Waarom UV werende kleren?

UV straling zit in zonlicht en UV straling is niet goed voor je. De straling veroorzaakt problemen met de huid en met de ogen. Dat wil je dus niet hebben. De UV werende kleding van UV-fashions bevat factor 50 en houdt 97.5% van het UV-licht tegen. Door de kleding te dragen heeft je kindje dus ook geen last van een geirriteerde huid door zonnebrandcreme. Ook door vaak wassen gaat de bescherming niet uit de kleding.

Wat vind ik van het pakje? 

Het pakje ziet er ontzettend mooi uit. Heldere kleuren, nette afwerking en goede pasvorm. Zelfs mijn man die nogal kritisch is op dit soort dingen vond hem mooi. Ook na een paar keer wassen is het pakje nog steeds mooi gebleven. ik kan hem iedereen aanraden!

 

Over UV-fashions

UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding. Met UV-kleding kunnen volwassenen en kinderen zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Niet alleen hebben ze kleding voor kinderen maar denk ook aan modieuze kledingstukken voor dames, heren, jongens én meisjes. Het maakt hierbij niet uit of je op zoek bent naar waterschoenen, een zonnehoed of een zwempak. Bestellen gaat makkelijk en betalen doe je gewoon via IDeal. De snelle levering is ook een groot voordeel. Ik ben enthousiast!

Ook dit leuke setje bestellen dat Gijs aan heeft? Bestel hem hier, voor andere leuke zwemsets kun je hier kijken.

 

 

1 thought on “UV-kleding lelijk? Echt niet!

  1. Dat zijn hele leuke uv werende kleding voor kindertjes. Ik gaf mijn neefje zo’n setjes en hij geniet echt ervan. Hij vindt het helemaal niet lelijk. Hij ziet er fashionable uit in zijn uv werende kleding. Heeft u misschien ook uv werende kleding setjes voor ouderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.