Overig

Pech op vliegvakantie

k trek het aan ofzo, ik weet het niet maar als ik op vliegvakantie ga heb ik ALTIJD pech. Ik vertel je alles + ik heb nog wat fotootjes uit de ‘oude doos’ erbij geplaatst 😉 

 

Op vakantie!  

Vanaf toen ik een jaar of 18 was ging ik zelf op vakantie. Met Jan (zo lang kennen wij elkaar al) en de eerste jaren altijd met vrienden erbij. Later met z’n tweetjes. Wij hebben de mooiste vakanties meegemaakt. Wij zijn naar Gran Canaria geweest, Malta en Tunesië (toen het nog veilig was). Heerlijk weer, elke dag feesten en naar het strand, dagelijks uit eten en per dag wel honderden euro’s uitgeven. Maar dat maakte niet uit, we leefden maar 1 keer. Achteraf gezien ben ik erg blij dat ik dit soort vakanties heb meegemaakt. De mooiste herinneringen!

 daar sta je dan midden in de nacht met je koffers

Pech

Maar o wat hadden we af en toe pech! Waarschijnlijk was het ons toch niet helemaal gegund. Zo hebben we 2 keer gedoe gehad met de kamer. 1 keer was onze kamer dubbel geboekt en moesten we dus een eerste nacht in een andere kamer slapen. Maar we zijn ook een keertje midden in de nacht aangekomen en dat de sleutel niet op de kamer paste. Daar sta je dan midden in de nacht met je koffers. Geen personeel aanwezig, lekker hoor! Gelukkig was het via de reisleiding snel opgelost maar leuk is anders. En die vertraging, praat me niet over vertraging. Volgens mij hebben we ELKEvakantie wel vertraging gehad met het vliegtuig. Het toppunt was de vakantie naar Malta. Op de terugweg had het vliegtuig wel 4 uur vertraging, je wil gewoon naar huis!  

Claimingo

Wist jij dat je een vergoeding bij Claimingo kunt claimen als je vertraging hebt gehad? Ook kun je een vergoeding krijgen als je vlucht is geannuleerd of overgeboekt.  En je kunt je vergoeding gewoon claimen tot 2 jaar terug. Kies je voor CLAIM & GO dan krijg je zelfs binnen een week geld terug. Kijk snel op Claimingo en claim snel. Oja, nog een leuk weetje, als je je vergoeding claimt voor 30 september maak je ook nog kans op een stedentrip naar Rome.

Heb jij ook wel eens dit soort pech gehad op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.