Categorieën
Overig

Door Marjolein: Hoe overleef ik de vakantie

 

Sommige mensen zullen wel denken 6 weken vakantie. Heerlijk leventje hebben die leerkrachten. Om precies te zijn heb ik dit schooljaar 5,5 week vakantie. Ik zeg prima.
i.v.m. verhuizen van de school moeten wij drie dragen terugkomen. Hierbij helpen met het herinrichten van de klas.

Ik zit nu in het begin van mijn vakantie. Heerlijk genieten. Even relaxen. Lauren geniet in ieder geval goed mee. De eerste dag sliep ze al uit tot half 9. Laten we dat gedurende de komende weken nog maar even volhouden. Tot nu toe doet ze dat ook. TOPPPERTJE
Er staan deze vakantie genoeg leuke dingen gepland waaronder een vakantie naar Portugal. Aan het eind van de vakantie. De laatste 3 weken heeft mijn vriend ook vakantie. 22 augustus vliegen wij met zijn drietjes voor het eerst. Wij gaan dan naar Portugal, Albufeira. Heerlijk, hoop ik. Ik vind het vliegen ontzettend spannend. Dit zal de eerste keer zo samen zijn met Lauren.
Hoe zal Lauren het vinden? Wij hebben voor haar een koptelefoon gekocht. Ze vindt het alleen niks. Op de IPad speelt ze al spelletjes. Drukken op het beeldscherm. Wij zitten er aan te denken om de IPad mee te nemen. Zal ze wel slapen van te voren? Slaapt ze eventueel wel op schoot? Gaat ze het hele vliegtuig op stelten zetten? OF zal ze juist zoals ze altijd is heel lief zijn?
We gaan het zien.. ik denk maar zo. Als wij gewoon doen zoals wij het altijd doen en rustig blijven zal het wel goed komen.

Wat moet je meenemen?
Ja, de stress ontstaat al snel. Wat moeten wij meenemen? Een lijstje maken is daarom erg handig. Helemaal met een kleintje erbij. Ik heb nog niks op internet gelezen. Ik ben nu zo uit het niets begonnen met een lijstje.
Ik heb normaal hele waslijsten als het gaat om dingen die ik niet moet vergeten. Voor de vakantie zal die er vast ook nog wel komen.

Ik heb het volgende al gekocht:
Insectensroller
Zonnebrand kids
Zonnebrand voor onszelf
Aftersun
Zetpillen
Paracetamol
Luierzakjes
Veeeeeeeel kleren voor Lauren

Nog halen:
Oordruppels
Neusspray
Tube wasmiddel
kleding maken (t-shirts jaja, ik vergeet mijzelf)
EIGENLIJK moet ik nog een leuke bikini, maar ik heb al in veel winkels gekeken. Ik zie gewoon NIKS leuks meer. HELLLLLLPP…

Meenemen:
Potjes voor Lauren als ze het eten niet lust en ander eten en drinken voor de eerste 24 uur.

 

Eerst geniet ik nog vol op van leuke dingen in Nederland. Zwemmen (binnen), logeerpartijtjes van neefjes en nichtjes, winkelen, Movie Park in Duitsland, naar opa en oma op de camping, terrasjes, feestjes, SWAPPEN, noem maar op. Hoop dat het weer ook nog een beetje beter wordt.
Heb je tips voor mij wat betreft het vliegen? Of dingen die ik totaal NIET moet vergeten? Vertel het mij in een berichtje hieronder.

Super leuk dat je mijn blog hebt gelezen. Kom je mij ook volgen op insta? Lijkt mij erg leuk. Marjo_leinn

Liefs Marjolein

 

P.S Swappen is voor iemand die je niet kent cadeautjes halen aan de hand van een moodboard. Voor een bepaald bedrag haal je dan cadeaus en pak je het leuk in. Ik vind het helemaal te gek. Ik doe nu voor de derde keer mee. Lijkt het je ook leuk? Kijk eens bij mijn foto’s op op insta onder swappen #echtepostiszoveelleuker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.