Drenthe

Waarom Klazienaveen?

Mijn man en ik komen allebei niet uit Klazienaveen. Mijn man woonde in Emmen en ik kom uit het mooie Barger-Compascuum. Waarom wonen we dan in hemelsnaam in Klazienaveen?

 

Samenwonen

Jan en ik wilden zo’n 5 jaar geleden graag samenwonen. We waren al 5 jaar bij elkaar, hadden allebei een baan maar woonden nog thuis. Het was tijd om uit huis te gaan, Maar waar naar toe?
Ik woonde erg fijn in Barger-Compascuum maar het leek me ook wel fijn om ergens te wonen waar iets meer te doen was. Iets meer voorzieningen en winkels. Emmen leek ons dan weer te groot (ik hoor de mensen uit Amsterdam lachen). We hadden vrienden in Klazienaveen dus gingen we daarvoor.
We schreven ons dus in voor een huurwoning in Klazienaveen. Sindsdien wonen we er met veel plezier. Een paar jaar geleden hebben we hier zelfs een huisje gekocht en ben ik toch wel een beetje verliefd geworden op Klazienaveen.
Aan de ene kant heb je de gezelligheid en de sociale contacten van een dorp. Gewoon contact met de buurtjes en ‘moi’ zeggen op straat.
Aan de andere kant heb je een hoop voorzieningen. Meerdere supermarkten, een zwembad, een bioscoop, goede scholen, wat wil je nog meer? Ik weet natuurlijk niet wat de toekomst ons brengt maar als het aan mij ligt ga ik hier nooit meer weg šŸ˜‰

 

Mijn favoriete plekjes

Klazienaveen heeft een aantal leuke plekjes. Zo vind ik het prachtig om over het IJstijdpad te fietsen met Gijs en loop ik graag bij de winkels maar het speeltuintje voor ons huis is toch wel het fijnste plekje. Een heerlijk groot grasveldje waar Gijs lekker kan spelen!

 

 

Leestip: 6 x wat je een Drentse mama niet snel hoort zeggen

Tygoos

Dit leuke setje heb ik gekregen van Marieke van Tygoos Fashion. Stoere kleren voor jongens en meisjes voor een leuk prijsje.
Marieke heeft online haar eigen bedrijfje. Je bestelt makkelijk online via facebook en je kunt het bij haar op halen in Klazienaveen. In Klazienaveen zelf wil ze het zelfs nog wel eens brengen. Marieke staat ook regelmatig op markten en braderieĆ«n en is ze te boeken voor thuisparty’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.