Shoplog herfst/winter voor mijn peuter

Jaa, de kinderbijslag was eindelijk binnen en ik mocht dus even losgaan. Kwam goed uit want Gijs had echt wat herfstkleding en winterkleding nodig. Ik laat je in deze shoplog zien wat ik heb gekocht bij de H&M, Zalando en Hema.

 

Zalando

Bij Zalando koop ik regelmatig leuke dingen voor mijzelf en voor Gijs. Onderstaande trui en vest heb ik daar voor Gijs besteld. Linkertrui vind ik echt supercute met dat vosje en is van ‘Name It’. De trui was € 21,95 en koop je hier. Ook dat rechtervestje is van ‘Name It’. Ik vind dat zo’n ontzettend leuk merk. Ik vind die broekjes ook zo leuk (geen reclame). Dit vestje was € 19,95 en bestel je hier.

Hema

Je weet misschien dat ik van de Hema houd maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de collectie van dit jaar niet echt heel geweldig vond. Veel truien en shirts met zwart en wit. Dat vind ik voor Gijs geen mooie kleuren. Die kleuren staan hem ook niet zo mooi. Daarom geen truitjes en broekjes maar wel deze leuke pyjama’s voor € 15,- en deze slaapzak voor € 16,-. Oja, even een vraagje: tot welke leeftijd deed jij je kindje een slaapzak aan? Ik doe het nog steeds maar ik zag al wel dat hij in de grootste maat zit. Maar hij slaapt er nog zo lekker in. Ook vind ik hem nog regelmatig boven de dekens. Als hij dan geen slaapzakje aan heeft dan verkleumd hij toch helemaal?


 

Peuter Kledingfacts

Favoriete merk: Hema en Name It

Favoriete schoenenmerk: Bunnies is dat volgens mij

Kledingbudget peuter: Circa € 50 tot € 100,- per maand

Favoriete kleur voor peuter: Blauw

Miskoop: Ik had ooit een ontzettend lelijk pakje voor Gijs gekocht toen hij nog baby was. Op het hangertje leek het schattig maar het zat echt nergens naar. 1 keer aangehad en daarna nooit meer!


 

 

H&M

Ondanks dat ik ook bij de H&M altijd leuke kleren kan vinden voor Gijs bestel ik niet zo vaak online. Je moet namelijk of het terug brengen naar de winkel of nog retourkosten betalen. En ook al is dat maar € 1,- of zoiets. Dat weerhoudt mij er dan van om te gaan bestellen. Nu zag ik zoveel leuke kleertjes dat ik het toch maar heb gedaan. En ik heb niks terug hoeven sturen. Alles paste gelijk. Dit leuke vestje op de foto had ik hem gelijk aangetrokken. Hij had een shirtje aan het het was een beetje kil in huis. Ik vind het dit soort simpele vestjes gewoon ontzettend leuk staan. Dit vestje kostte € 12.95 en bestel je hier.

Deze basics hieronder zijn ook altijd makkelijk. Ik ga meestal voor ‘gewone’ witte rompers. Hoogstens met een kleine afbeelding. Ziet er gewoon beter uit onder kleding. En even flink veel sokken. Volgens mij eet die jongen ze op, geen idee waar ze blijven. De rompers kostten €19.95 en bestel je hier. De badstofsokken kostten € 5.99 en voor die spookjessokken betaalde ik ook €5.99.

 

 

 

Nou, we zijn eindelijk bij het einde van deze shoplog hoor. Deze 2 truitjes kocht ik als laatst. Mijn man is fan van Metallica dus je begrijpt waarom die trui er moest komen. Ik kocht hem hier voor € 19.95 en de streepjestrui kocht ik hier voor € 14.99. 

 

Je begrijpt dat de portemonnee nu leeg is en dat Gijs de kast weer vol heeft. Missie geslaagd! Heb jij ook iets leuks gekocht van de kinderbijslag?

6 reacties

  1. Jose

    Onze man is bijna 2 (1/11 wordt hij 2). Laat hem deze winter ook lekker in slaapzak liggen! Keek net bij hem en hij ligt overdwars boven zijn hoofdkussen… dus niet onder de deken.

    Wat betreft kleding heb ik super leuke truien voor hem gekocht bij de WE. Vielen ook nog mee qua prijs! En heb ik geluk dat ik in de stad Groningen woon, dus koop ik geregeld dingen bij de primark. Vooral rompers van de primark vind ik heel fijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.