Baby, Review

Waarom ik fan ben van de slofjes van Hobea?

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, van die leren slofjes. Wij mochten een paar slofjes van Hobea uitproberen en wij zijn fan. Benieuwd waarom?

Rotvetertjes

Een tijdje geleden was het al tijd voor zijn eerste schoentjes. Hier in het dorp hebben we schoentjes gekocht. Ontzettend leuke schoentjes maar er zaten van die kleine rotvetertjes in. Ik begrijp dat die schoentjes zo klein zijn maar waarom moeten die vetertjes zo kort zijn. Met mijn dikke mamavingers kan ik die dingen echt niet fatsoenlijk strikken. Nu ze toch te klein was het tijd voor iets anders.

 

Loopslofjes

Ik mocht samen met Gijs deze loopslofjes uitproberen. Thank god zonder rotvetertjes maar met elastiek zodat ze alsnog niet uitvallen. Ze waren ietsje te groot maar ik heb begrepen dat dat zo hoort, de kinderen moeten het idee hebben dat ze op hun blote voetjes lopen.  Zie je die achterkant? Met antislipdingetjes. 

Review

Naast dat ze Gijs natuurlijk ultra-cute stonden liepen ze ook heel goed. Dat denk ik tenminste, omdat hij er niet constant aan zat. Sterker nog ’s avonds had ik de slofjes even uitgedaan en toen viel hij wat vaker. Ik weet niet of het daar aan lag hoor maar ik heb ze toch maar weer aangedaan. De slofjes zijn van sterk materiaal gemaakt en zien er ook goed afgewerkt uit. Wij zijn tevreden!

Ik ben zo tevreden dat ik heb besloten dat als ze te klein zijn ik zeker weten nieuwe ga kopen.

 

 Ook lezen? Review foto op hout

Over de slofjes van Hobea

De slofjes zijn gemaakt van echt leer, ze zijn sterk maar toch soepel. Deze slofjes horen ook niet strak te zitten maar er hoort juist nog wat ruimte te zitten tussen het voetje en het slofje. Om het enkeltje zit een elastiek zodat de slofjes niet uitvallen. De slofjes hebben een antislip-zooltje. Oja, kijk maar even op de site van Hobea er zijn ontzettend veel leuke designs. En voor de kruipers zijn er ook speciale slofjes, even kijken dus 😉

Dit artikel bevat gekregen artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.