fahionable in de regen met de laarsjes van Bergstein

Toen ik een tijdje geleden een paar laarsjes mocht uit kiezen bij Bergstein Footwear was ik ontzettend blij! Niet alleen zijn het laarzen van goede kwaliteit maar ze staan Gijs ontzettend cute. Ik laat je ze zien.

 

 

 

 

Keuzes en nog meer keuzes
De regenlaarzen van Bergstein zijn er maar liefst in 14 kleuren. Van geel tot groen tot paars. Voor elk wat wils. Ondanks dat mijn man smeekte om groen te bestellen ging ik voor klassiek geel. Een vrolijk kleurtje dat we wel kunnen gebruiken in de aankomende herfst. Ik denk dat dit leuk staat bij jongens en bij meisjes.

 

 

 

Bergstein
Laarzen als fashion item
Naast dat deze laarzen natuurlijk functioneel zijn staan ze Gijs ontzettend leuk. Het fleurt zijn outfit helemaal op. Volgens mij is dit met een korte broek ook ontzettend schattig.

 

 

de Laarzen van Bergstein
De regenlaarzen van Bergstein zijn dus te koop in maar liefst 14 verschillende kleuren. De laarzen zijn handgemaakt en gemaakt van rubber met aan de binnenkant katoen. Ze voelen ontzettend soepel aan en Gijs loopt er goed op. De laarzen zijn te koop in maat 19-35 en de prijzen variëren tussen €27,95 en €29,95.

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *