Waarom de jeugdverpleegkundige bij ons thuis langskomt

Nee ik ben geen risicofactor-moeder, mishandel mijn kind niet en ben ook niet geschift maar de jeugdverpleegkundige komt wel binnenkort bij ons op huisbezoek. Sterker nog ik heb zelf gebeld. Benieuwd waarom?

 

Gijs eet niet!
Wie mij al langer volgt weet dat Gijs (2 jaar) slecht eet. Ik vertelde dat het beter leek te gaan met het eten maar het is weer helemaal mis. Zoals ik dus al eens vertelde is brood en fruit geen probleem maar zodra eten blijkbaar warm is raakt Gijs het met geen mogelijkheid aan. Voor mijn gevoel hebben we al ALLES geprobeerd en mama is er klaar mee!

Help!
Als juf weet ik best veel van kinderen. Ik weet hoe je zorgt dat ze naar je luisteren, hoe je met ze moet praten en hoe je ze dingen moet leren. Maar ik weet niet hoe je kleine peutertjes normaal laat eten. Ik ben ook niet bang om hulp te vragen, dus dat doe ik dan ook maar.

Huisbezoek dus
Ze komen dus langs. Ik ben benieuwd. Ook wel een beetje spannend hoor. Ik heb namelijk een klein probleem. Zodra iemand heel erg op mij let ga ik raar doen. Zeg ik dingen die ik normaal nooit zou zeggen en ga ik helemaal zenuwachtig lopen doen. Maar ik moet me er maar niet te druk om maken, dit gaat namelijk niet om mij maar om de gezondheid van de kleine man. Ik laat jullie weten hoe het is gegaan šŸ™‚

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *