Gratis uitje in Drenthe: Rensenpark

Toen het Noorder Dierenpark in Emmen is gesloten is het al snel veranderd in een mensenpark. Het Rensenpark. Ik was er een tijdje geleden en vertel je vandaag hoe het was.

 

Big Changes
Oeh, er is wel het één en ander veranderd hoor in het Rensenpark. Uiteraard zijn de dieren weg, zijn de winkeltjes veranderd in kunstboetiekjes en kun je nu lopen in de dierenverblijven. Wel even wennen dus als je er voor het eerst komt.

Speeltuinen
De speeltuinen zijn gelukkig nog hetzelfde. Dat betekent dat je dus gratis al die leuke speeltuinen kunt bezoeken. Het blijft gewoon leuk!

 

Het park
Het park is nu dus een soort stadspark. Vrij toegankelijk met mogelijkheden om lekker te wandelen, fietsen en hardlopen. Ik begrijp best dat dit park bij je hardlooprondje hoort. Heerlijk even in de natuur zijn.

 

de kinderboerderij
Aah, had ik al eens gezegd dat ik van kinderboerderijtjes houd? En Gijs al helemaal? De kinderboerderij in het Rensenpark is vrij toegankelijk en heeft allerlei diertjes zoals: schaapjes, geitjes, ezels, paarden, varkentjes, konijntjes en meer. Echt ontzettend leuk!

 

Ik mis iets
Zo is de horeca in het park ver te zoeken. Volgens mij was er wel ergens koffie te krijgen maar ik vraag me af of die kiosk bij de grote speeltuin niet gewoon open kan. Daar zaten toch zeker wel een stuk volwassenen die wel graag een bakkie koffie zouden lusten. Ik vraag me gewoon zelf af of dat niet uit zou kunnen.

Extra info
In het park worden regelmatig festiviteiten gehouden. Het park is iedere dag geopend van 09:00 uur / 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *